Menu

Continu Verbeteren, effectief samenwerken en digitale vaardigheid

Saxion is een Continu Verbeteren organisatie. We zijn elke dag bezig met de vraag hoe we, vanuit student- en werkveld-perspectief, ons werk slimmer, beter of anders kunnen uitvoeren.

Waarom Continu Verbeteren?

Wil je actief aan de slag met continu verbeteren binnen jouw team of samen met andere teams in de keten? In de trainingen leer je de belangrijkste basisprincipes, weet je verbanden te leggen tussen je eigen werk en continu verbeteren en pas je het geleerde toe in je (eigen) werkomgeving. In het verlengde van Continue Verbeteren legt Saxion de focus op Living Technology. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en is niet meer weg te denken uit ons leven en werken. Iedere dag zien we producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Wil jij je persoonlijke vaardigheden aanscherpen en/of trainen, dan vind je onder dit thema diverse workshops en trainingen. Als je efficiënter wilt werken kun je kiezen voor Effectief werken met Outlook of Timemanagement en Outlook in combinatie met Teams. Wil je (effectief) samenwerken met je collega’s? Kies dan voor trainingen als Teams en Planner of OneNote. 

Neem ook eens een kijkje op de pagina Samenwerken, thuis en bij Saxion van Saxion. Hier vind je veel informatie over online (thuis) werken, veilig en gezond werken en de faciliteiten hiervoor.